Print bilder og design på matter


Dørmatte med trykk i flere farger

Dørmattene våre kan gjengi bilder og design i høy kvalitet. Selv om mattene er i tekstil og med en myk lugg kan vi få med fine detaljer og gjenskape bilder i utallige farger. Tekstilet vil bli farget og tvinnet slik at printet blir en del av matten, det sørger også for at fargene holder seg sterke og intense over tid. Vi kan hjelpe til med oppsett hvis dere har et bilde og vil ha tekst - eller dere kan sende oss et ferdig design. Vi har kort leveringstid på mattene våre og ingen minimum på ordrene. Mattene våre passer fint både til kommersielt bruk eller i hjem. Om sommeren kan de være fine å ha utenfor en butikkinngang eller på balkongen!

Featured
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tema
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square