top of page

Vi har slitesterke og sikre matter til restaurant og storkjøkken

På det profesjonelle kjøkkenet kan det lett bli hektisk med mye god mat som skal lages på kort tid. Da kan våre Comfort Flow Matter være en fin støtte hvor det er viktig med sikkerhet og god hygiene. Comfort Flow matten har en overflate med åpninger som gjør at vått materiale går rett til gulvet, mens overflaten på matten forblir tørr og sklisikker. Matten er også behandlet med en antibakteriell overflate så man er sikret en god hygiene. I tillegg til å sikre omgivelsene er gulvmatten også avlastende på knær og rygg. Det betyr at det er bedre å stå over lengre perioder for folk på kjøkkenet!

På storkjøkken kan det være mye hjelp med avlastende matter på gulvet

Bildet er fra Ali Yahya on Unsplash

 

Les mer om Comfort Flow her

Featured
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tema
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page