Matter til inngangsparti

Vi har mange alternativer til matter til inngangspartiet. Vi har ensfargede matter i mange ulike farger som du enten kan leie eller kjøpe. Hvis du vil leie kan vi vaske matten med jevne mellomrom så holder både matten og gulvet seg rent. Vi kan også trykke ditt eget design på matten hvis du vil; mange av kundene våre velger å trykke logo eller et budskap på mattene sine. Disse mattene kan vi også vaske med jevne mellomrom hvis du bor i området rundt Oslo.

Mattene er laget i industri kvalitet med tekstil på overflaten og myk gummi på undersiden. Tekstil kvaliteten er laget slik at mattene holder på urenheter og tørker veldig fort hvis matten blir våt. Den myke gummien sørger for at matten holder seg på plass.

Featured
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tema
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square