Ergonomisk matte i industrikvalitet

Alle mattene våre er bunnsolide og laget for å tåle industrimiljø, men den lette, robuste og svært avlastende Complete comfort II skiller seg litt ut fra resten av mattene våre. Complete comfort II en en både lett og sterk matte; den er laget i myk nitrilgummi i et design som er svært ergonomisk avlastende. Matten fungerer fint i både tørre og våte miljø og passer i produksjonsmiljø, kontorområder og butikk.

Av kvaliteter kan vi også nevne at den har en teksturert overflate som sørger for høy sklisikkerhet. Overflaten er av nitril gummi som er resistent mot olje og kjemikalier og har fått en antibakteriell behandling for å redusere bakterievekst. Les mer om den i shopen vår

Featured
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tema
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

ABC matter as

Logomatter, dørmatter og utleie av matter i Oslo og omegn

Frysjaveien 40  |  0884 Oslo

22 95 06 57  |  post@abcmatter.no

Følg oss på 

  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
Ta kontakt med oss

@2023 by Go Bar. Proudly created with Wix.com

0