Myke matter til harde gulv

Harde gulv kan kjennes ekstra harde ut etter flere timer på bena. Som butikkmedarbeider blir man ofte stående ved kassen i flere timer når man har et skift. Vi har en rekke ulike ergonomiske avlastingsmatter som er gjør underlaget bedre å stå på, en av bestselgerene våre til butikk og resepsjon er Hog Haven. Matten har en anti-skli tekstur i overflaten og har en avlastende pute i midten som er myk og god å stå på. Hog Haven finnes i to ulike størrelser; 61x84 og 84x147 cm.

Featured
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tema
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

ABC matter as

Logomatter, dørmatter og utleie av matter i Oslo og omegn

Frysjaveien 40  |  0884 Oslo

22 95 06 57  |  post@abcmatter.no

Følg oss på 

  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
Ta kontakt med oss

@2023 by Go Bar. Proudly created with Wix.com

0