Antibakteriell, anti-skli, anti-sliten matte til kjøkkenet!


Hvis man har jobbet på restaurant eller café vet man hvor lett det er å søle litt på gulvet. På kjøkken med mye frem og tilbake kan det være ekstra viktig å ha et godt underlag for å unngå uhell. Våre avlastningsmatter til kjøkkenet er laget i myk gummi med hull i overflaten. Mattene sørger for at man ikke sklir samtidig som man står mykt på et støttende underlag. I tillegg til at matten har hull til ventilering er det en lett tekstur i gummien så matten ikke oppleves som glatt. Alt i alt er Comfort Flow en stilren, antibakteriell matte som passer perfekt til kjøkken i restaurant, cafe, bar, kantine, storkjøkken, – eller hjemme hvis man liker en industriell stil på kjøkkenet!

Featured
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tema
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

ABC matter as

Logomatter, dørmatter og utleie av matter i Oslo og omegn

Frysjaveien 40  |  0884 Oslo

22 95 06 57  |  post@abcmatter.no

Følg oss på 

  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
Ta kontakt med oss

@2023 by Go Bar. Proudly created with Wix.com

0