top of page

Antibakteriell, anti-skli, anti-sliten matte til kjøkkenet!


Hvis man har jobbet på restaurant eller café vet man hvor lett det er å søle litt på gulvet. På kjøkken med mye frem og tilbake kan det være ekstra viktig å ha et godt underlag for å unngå uhell. Våre avlastningsmatter til kjøkkenet er laget i myk gummi med hull i overflaten. Mattene sørger for at man ikke sklir samtidig som man står mykt på et støttende underlag. I tillegg til at matten har hull til ventilering er det en lett tekstur i gummien så matten ikke oppleves som glatt. Alt i alt er Comfort Flow en stilren, antibakteriell matte som passer perfekt til kjøkken i restaurant, cafe, bar, kantine, storkjøkken, – eller hjemme hvis man liker en industriell stil på kjøkkenet!

Featured
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tema
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page