Designmatter i industrikvalitet


Snorre gulvmatte på kjøkkenet

Vi har gleden av å introdusere Hus & Hjem kolleksjonen vår med designmatter i industri kvalitet. Gulvmattene kombinerer design og kvalitet og kommer i en rekke ulike varianter med subtile og duse fargetoner. Designene er laget med stor variasjon slik at de kan passe til ulike stiler og uttrykk uavhengig av trender og sesong.

Mattene har en gummiunderflate som resten av mattene våre, men er laget slik at de er lette nok til å vaskes i maskinen hjemme. – Vel og merke uten at det går på bekostning av kvaliteten! Mattene har et bredt bruksområde, de er perfekte i gangen, kan brukes ved kjøkkenbenken, på vaskerommet eller ute på balkongen. Se mer av de ulike designene i shopen vår.

Featured
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tema
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square