top of page

Gjenbruk og resirkulering av utleiematter og logomatter

Mattene våre er av høy kvalitet og holder seg fine lenge, men som alt annet varer de ikke for alltid. Her på abcmatter har vi forpliktet oss til å være så lite belastende på miljøet som mulig. Når det kommer til dørmattene våre betyr det at vi lufttørker de, noe som både krever mindre energi og som sliter mindre på dørmattene. Men når dagen har kommet og kvaliteten på dørmattene er forringet selger eller donerer vi de bort til bedrifter i nærmiljøet som har behov for matter, og som siste utvei sender vi de til vår samarbeidspartner som resirkulerer de. For eksempel er mattene kjempefine å bruke som beskyttelse mot harde gulv hvis man jobber på verksted hvor man noen ganger må ligge på gulvet for å komme ordentlig til. Noen av kundene våre bruker de ved flytting og på lager med møbler og andre varer. Uansett hvordan vi kvitter oss med mattene så er det ingen av de som ender som unødvendig landfyll.

Featured
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tema
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page