Gjenbruk og resirkulering av utleiematter og logomatter

28/4/2017


Mattene våre er av høy kvalitet og holder seg fine lenge, men som alt annet varer de ikke for alltid. Her på abcmatter har vi forpliktet oss til å være så lite belastende på miljøet som mulig. Når det kommer til dørmattene våre betyr det at vi lufttørker de, noe som både krever mindre energi og som sliter mindre på dørmattene. Men når dagen har kommet og kvaliteten på dørmattene er forringet selger eller donerer vi de bort til bedrifter i nærmiljøet som har behov for matter, og som siste utvei sender vi de til vår samarbeidspartner som resirkulerer de. For eksempel er mattene kjempefine å bruke som beskyttelse mot harde gulv hvis man jobber på verksted hvor man noen ganger må ligge på gulvet for å komme ordentlig til. Noen av kundene våre bruker de ved flytting og på lager med møbler og andre varer. Uansett hvordan vi kvitter oss med mattene så er det ingen av de som ender som unødvendig landfyll.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured

Ny matte i samlingen!

15/4/2017

1/2
Please reload

Siste innlegg

15/11/2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tema
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

ABC matter as

Logomatter, dørmatter og utleie av matter i Oslo og omegn

Frysjaveien 40  |  0884 Oslo

22 95 06 57  |  post@abcmatter.no

Følg oss på 

  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
Ta kontakt med oss

@2023 by Go Bar. Proudly created with Wix.com

0