Dørmatte med logo

En av kundene våre, Røtter Naturprodukter, har fått ny matte til inngangspartiet! Logoen deres har mange ulike fargetoner og har detaljerte, tynne streker som har blitt gjengitt på matten. Når logoen er så detaljert anbefaler vi mattene våre som er spesielt tilegnet highdefinition print. Du kan lese mer om HD Portal mats her, de passer perfekt til detaljrike logo, bilder og illustrasjoner. For matter til inngangspartiet som er litt enklere fungerer Portal mattene våre helt fint. De er til sammenligning litt lettere og ikke fullt så tett i tekstilen som HD mattene.

Featured
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tema
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

ABC matter as

Logomatter, dørmatter og utleie av matter i Oslo og omegn

Frysjaveien 40  |  0884 Oslo

22 95 06 57  |  post@abcmatter.no

Følg oss på 

  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
Ta kontakt med oss

@2023 by Go Bar. Proudly created with Wix.com

0