Kortreist matteutleie i Oslo og omegn

Vi har kontor og vaskehall rett ved Nydalen i Oslo og har levert dørmatter og logomatter til bedrifter i nærmiljøet i over 30 år. Det gir en fleksibilitet i servicen vår; noen ganger kan kunder ha behov utenom det vanlige, noe vi som regel kan respondere på umiddelbart siden vi sjeldent befinner oss mer enn en halvtimes tid unna kundene våre. Det kan være alt fra en ekstra dørmatte til inngangspartiet i en butikk til et nytt skift av 10 dørmatter i fem ulike bygårder. Siden vi leverer lokalt er det også enkelt for oss å koordinere kjørerutene våre slik at de blir så effektive som mulige med tanke på bruk av drivstoff og hensyn til miljøet.

Du kan lese mer om de ulike dørmattene vi har tilgjengelig her. Hvis du vil at vi skal vaske mattene med jevne mellomrom blir vi enige om en skiftfrekvens som passer dere. Mange velger å skifte matter 1-2 ganger i uken om vinteren og endre skiftefrekvens på sommeren til matteskift annenhver uke eller en gang i måneden.

Featured
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tema
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square