Kortreist matteutleie i Oslo og omegn

18/4/2017

Vi har kontor og vaskehall rett ved Nydalen i Oslo og har levert dørmatter og logomatter til bedrifter i nærmiljøet i over 30 år. Det gir en fleksibilitet i servicen vår; noen ganger kan kunder ha behov utenom det vanlige, noe vi som regel kan respondere på umiddelbart siden vi sjeldent befinner oss mer enn en halvtimes tid unna kundene våre. Det kan være alt fra en ekstra dørmatte til inngangspartiet i en butikk til et nytt skift av 10 dørmatter i fem ulike bygårder. Siden vi leverer lokalt er det også enkelt for oss å koordinere kjørerutene våre slik at de blir så effektive som mulige med tanke på bruk av drivstoff og hensyn til miljøet.

 

Du kan lese mer om de ulike dørmattene vi har tilgjengelig her. Hvis du vil at vi skal vaske mattene med jevne mellomrom blir vi enige om en skiftfrekvens som passer dere. Mange velger å skifte matter 1-2 ganger i uken om vinteren og endre skiftefrekvens på sommeren til matteskift annenhver uke eller en gang i måneden.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured

Ny matte i samlingen!

15/4/2017

1/2
Please reload

Siste innlegg

15/11/2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tema
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

ABC matter as

Logomatter, dørmatter og utleie av matter i Oslo og omegn

Frysjaveien 40  |  0884 Oslo

22 95 06 57  |  post@abcmatter.no

Følg oss på 

  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
Ta kontakt med oss

@2023 by Go Bar. Proudly created with Wix.com

0