Matter til borettslag

Matter i inngangspartiet kan holde trappeoppgangen renere lenger. Vi har flere kunder i Oslo og omegn som leier matter av oss til inngangspartiet og ved heis i boligblokk. Hvis boligblokken har flere innganger, eller andre trafikkerte områder som for eksempel vaskekjeller eller boder, kan det være lurt å ha matter i disse områdene også. Men det aller viktigste området å ha matter er selvfølgelig ved hovedinngangen! Skiftfrekvens på utleiemattene bestemmer dere selv og kan endres etter behov.

Les mer om våre utleiematter.

Featured
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tema
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square

ABC matter as

Logomatter, dørmatter og utleie av matter i Oslo og omegn

Frysjaveien 40  |  0884 Oslo

22 95 06 57  |  post@abcmatter.no

Følg oss på 

  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
Ta kontakt med oss

@2023 by Go Bar. Proudly created with Wix.com

0