top of page

Hold gulvene rene med matter i inngangspartiet

I butikk lokaler kan det være mye trafikk inn og ut med kunder som kommer og går. Det er selvfølgelig bra butikk med mange kunder, men da kan det bli ekstra jobbing med å holde gulvene rene. Med matter i inngangspartiet holder gulvene seg rene lenger, så slipper dere å dra frem moppen så ofte. Våre inngangspartimatter kommer i mange forskjellige størrelser og kvaliteter. For eksempel er de mest populære mattene våre, Karat og Portal, robuste matter som filtrer støv og urenheter i selve matten slik at urenhetene ikke blir liggende på toppen. Vi kan også trykke logo og reklamebudskap på matter til inngangsparti, les mer om logomatter her.

Featured
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tema
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page