top of page

Når sommeren er over og vinteren står for døra kan det lønne seg å skifte dørmatte litt oftere

Hvor ofte du bør skifte dørmatte varierer fra sted til sted og ikke minst fra en tid på året til en annen. Når høsten og vinteren kommer med regnfulle dager og kaldere temperaturer skjer det lett at det som er utenfor døra følger med innenfor døra. Våte sko med snø og dryppende paraplyer er ikke spesielt bra for å ta vare på fine gulv og da kommer mattene våre spesielt til godt bruk. Siden dørmattene har en solid underflate i gummi vil ikke vann komme i kontakt med gulvflaten og materialet på dørmattene vil i tillegg holde på vannet og smusset. Mens en to-ukers skiftfrekvens fungerer fint i juni er det noe helt annet i november. Da kan det lønne seg å heller bytte matter en gang i uken, så holder gulvene seg rene lenger. Mange av kundene våre skifter frekvens fra sommerhalvåret til høst- og vinterhalvåret, fra 2-4 ukers skiftfrekvenser til 1-2 ukers skiftfrekvenser. Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen! Les mer om våre ensfargede matter og logomatter.

Featured
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tema
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page