top of page
Få matter levert på døra!

Lei dørmatter og få de vasket og levert på døra med jevne mellomrom

Matteutleie

​Hos oss kan du enten leie eller kjøpe dørmatter. Hvis du vil leie betaler du en månedlig leiepris for matten og vask, hvis du vil kjøpe egen matte betaler du for matten og service for at vi skal vaske den. Hvor ofte du vil at vi skal vaske den bestemmer du selv! 

Vi har dørmatter som passer til kontorlokaler, butikk, restauranter, lager, hotell, borettslag, offentlige institusjoner og verksted. Dørmattene våre finnes i en rekke ulike kvaliteter, farger og kan designes etter behov. Vi hjelper gjerne til med valg av størrelse, farge og design på matte etter hva som passer til bedriften og lokalene. De fleste kundene våre leier matter hvis de vil ha ensfargede matter i standard størrelse, mens med unike design og størrelser kjøpes matten først også betaler man for vask og service ettersom. 

Design din egen matte 

Vi kan designe og produsere unike dørmatter i små opplag, hvis du vil ha en logomatte og et budskap kan vi hjelpe til med plassering og fargevalg. Mattene våre kan trykkes med høydefinerte illustrasjoner og kan brukes som et ledd i markedsføring eller som en del av interiøret. De kan også brukes til å dele et rom i ulike soner. 

Velg hva slags matte du vil ha 

Velg om du vil ha en ensfarget matte eller et eget design på matten

Velg kvalitet

Vi har en rekke ulike kvaliteter du kan velge mellom

Velg størrelse og farge

Vi har mange fine farger og ulike størrelser å velge mellom. 

Velg hvor ofte du vil at vi skal vaske matten

Skiftfrekvens bestemmer du selv; hver uke, annen hver uke eller månedlig. Skiftfrekvens kan endres etter behov og årstid. 

Ensfargede matter

Velg mellom ulike kvaliteter, farger og størrelser

Logo- og reklamematter

Design din egen matte. Vi kan produsere matter i små opplag!

Kontakt oss angående matteutleie

Success! Message received.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page